čtvrtek 19. ledna 2012

Baba - Šárka - Okoř - Strašecí


V sobotu 7. ledna jsme podnikli novoroční výšlap.  Letos jsme vyrazili na průzkum Šáreckého údolí v Praze. Vyrazili jsme nejdříve ze Strašecí vlakem do Dejvic, a to ve složení Ruda, Radek, Fanda, Karel a Lubuna.  V Praze na nás na kulaťáku čekal kámoš Alesh.
Ten nás protáhnul z Dejvic na Podbabu, po té na vyhlídku na Babu a pak do Šáreckého údolí. Je to tam opravdu pěkné, ale neumím si představit tady jezdit v létě a proplétat se mezi chodci, inline bruslaři a volně pobíhajícími psy.

Pak jsme pokračovali po silnici na Okoř, ale silný nárazový vítr nám dával celkem zabrat. Na Přední Kopanině se Alesh odpojil a my pokračovali přes Tuchoměřice dál. Na Okoři byl pravděpodobně turistický sraz, tak tam bylo plno lidí. To nás trochu mrzelo, neboť jsme zde měli naplánován oběd. Jeli jsme tedy  do Číčovic a tam si dali polévku. Fanda s Karlíkem gulášek :-). Chvíli jsme poseděli a vyrazili do větrného počasí na cestu k domovu. Jeli jsme přes Buštěhrad a přes Kožovku na Kladenskou cyklostezku a odtud již kolem Stochova domů.
Jízda skončila v "Na růžku", kde jsme pak individuálně odpadli :-). Druhý den jsem se podíval můj computer a ujetá trasa byla dlouhá 65 km. To je na začátek sezony tak akorát.


Něco málo fotek je k nahlédnutí
tady.
Popis vyjížďky je i na blogu u Aleshe na www.alesh.net.

Žádné komentáře:

Okomentovat